TJ Sokol SG Plzeň - Petřín

The News
Letní mládežnické atletické reprezentační akce 2019 PDF Tisk Email
  
Pondělí, 19 Srpen 2019 00:00

Evropský festival mládeže EYOF U18, Ázerbajdžán - BAKU + MU U18, Trnava - SLOVENSKO

- Oštěpařka PETRA SIČÁKOVÁ se probila do užšího finále díky výkonu z druhé série 46.85, v dalším průběhu už se k povedenému kvalifikačnímu pokusu (jen dvakrát dříve hodila dál než 48.59) už se více nepřiblížila. V kvalitní soutěži to stačilo na sedmou pozici. Na medaili bylo třeba přehodit 50metrovou hranici, a to dost výrazně. Vítězkou se pak stala Polka Gabriela Andrukonisová za 58.77.
KOMPLETNÍ VÝSLEDKY ZDE

- Třetí místo si veze z Trnavy PETRA SIČÁKOVÁ. Ve vyrovnaném závodě zaznamenala nejlepší hod ve čtvrté sérii - 47,39m. Od vítězství ji dělilo něco málo přes metr. Petru uvidíme startovat i EYOF v Baku za 14 dní. Svoji reprezentační premiéru prožila i ZUZANA PIKNEROVÁ, která doběhla v běhu na 3000m sedmá v čase 11:20,12.
VÝSLEDKY z Trnavy ZDE

Děkujeme oběma atletkám za skvělou reprezentaci oddílu!

 
Bronzový úspěch Petřína na Mistrovství světa v para atletice 2019 PDF Tisk Email
  
Pondělí, 19 Srpen 2019 00:00

Michal Vimmer, paraatlet závodící za TJ Sokol SG Plzeň - Petřín a český reprezentant bronzový na paraatletickém Mistrovství světa!

V červenci se konalo ve švýcarském Nottwilu juniorské Mistrovství světa v para atletice. Druhý nejvyšší závod pro handikepované sportovce hned po Paralympiádě. I zde Česká republika měla své zastoupení a navíc i náš atletický oddíl. Michal Vimmer v kategorii F35 - F38 dohodil diskem na hranici 37,40m, která mu zajistila bronzovou medaili (vylepšil si osobní rekord PB o 3,5m), a aby toho nebylo málo, tak přidal i 5. místo ve vrhu koulí a v hodu oštěpem.

Gratulujeme k vynikajícímu výkonu!

Aktualizováno ( Pondělí, 16 Září 2019 18:17 )
 
Letní atletění Petřínských atletů PDF Tisk Email
  
Neděle, 18 Srpen 2019 00:00

Letní program petřínských atletů a atletek koncem července a začátkem srpna 2019 = Šumavské soustředění, 2 příměstské tábory a soustředění v Sušici.

Petřínští atleti nelení ani o prázdninách a tak jako každoročně se vydali na soustředění na Šumavu, tentokrát do Penzionu u dvou rysů, kde v krásné krajině nabírali fyzičku, sílu a další potřebné vlastnosti do podzimní části závodní sezóny. Celé soustředění se neslo v duchu Survival, a tak kromě atletických schopností účastníci z řad mladšího a staršího žactva a dorostu pod vedením trenérů Mgr. Karolíny Prokopové, Mgr. Jana Krause, Mgr. Lukáše Lintimera a Aleše Sutnara získali nové zkušenosti s přežitím za kterýchkoli okolností.

Dva příměstské tábory pro naše nejmladší atlety z řad přípravek se uskutečnily na domácím plzeňském stadionu, kde si vždy během pěti dnů děti osvojily základní vlastnosti u různých druhů běhů i technických disciplín. Navíc si mladí atleti formou celotáborových her vyzkoušeli netradiční atletění v džungli Jumanji a na různých kontinentech v rámci Cesty kolem světa. Celý program připravili v prvním termínu trenérky Karolína Drápelová + Lucie Adlerová a ve druhém trenéři Aleš Sutnar + Jan Vosejpka.

Rychlost, sílu i fyzickou zdatnost nabírali dorostenci a junioři na soustředění, které se odehrálo na městském atletickém stadionu v Sušici. Celé atletické soustředění proběhlo pod dozorem trenéra Mgr. Lukáše Sokola.

Přejeme všem našim atletům i trenérům úspěchy nejen v nadcházející podzimní části sezóny 2019!

videa a fotky ze soustředění a táborů jsou dostupné na oddílové stránce Fb (+ profil Karolíny Prokopové) a ve fotoalbu rajče.net (album kajanaja)

 
Nominace na mládežnické reprezentační akce PDF Tisk Email
  
Pondělí, 08 Červenec 2019 00:00

Jsme mile potěšeni zprávou, že některé z našich závodnic byly nominovány na různé mládežnické reprezentační závody po světě: konkrétně na Evropský festival mládeže EYOF U18 - ÁZERBAJDŽÁN - BAKU, kde se představí naše oštěpařka Petra Sičaková a na MU U18 SLOVENSKO - TRNAVA, kde bude opět startovat v hodu oštěpem Petra Sičaková a navíc Zuzana Piknerová v běhu na 3000m.

Oběma závodnicím gratulujeme a držíme palce, aby se předvedly v nejlepším světle!

Aktualizováno ( Pondělí, 19 Srpen 2019 11:12 )
 
Mistrovství ČR juniorů, juniorek, dorostenců a dorostenek na dráze PDF Tisk Email
  
Pondělí, 01 Červenec 2019 00:00

V uplynulém víkendu se uskutečnilo Mistrovství juniorů a dorostu na dráze, kde kralovaly naše oštěpařky: dorostenka Petra Sičaková a juniorka Eliška Papežová. Petra vybojovala zlato, když svůj oštěp hodila do vzdálenosti 52,13m a zapsala tak nový Národní rekord. Hodem do vzdálenosti 43,99m si Eliška zajistila bronzovou příčku.

Oběma dívkám gratulujeme!

kompletní výsledky závodu: https://online.atletika.cz/vysledky/36424/0/2

 
<< Začátek < Předchozí 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Další > Konec >>

Strana 36 z 47

Vyhledávání

Navštivte fotogalerii

Banner

Náš sponzor

Banner
Banner