TJ Sokol SG Plzeň - Petřín

The News
Začátek pokoronavirové sezony PDF Tisk Email
  
Sobota, 20 Červen 2020 00:00

Přinášíme zprávu z několika závodů po konci nouzového stavu, kterých se naši atleti zúčastnili:

1) - 9. 6. se naše mladší žactvo zúčastnilo 1. kola družstev skupiny B ve Stříbře, ve kterém na rozjezd naši mladší žáci skončili na 2. místě a mladší žákyně obsadily 4. pozici. Mezi nejlépe bodující patří: Tomáš Kraus, Leonard Mastný a Martin Dubový a také Anna Cvalínová, Adéla Matoušková a Lucie Čermáková.

2) - Ve stejný den se v Plzni na domácím stadionu odehrály oddílové závody staršího žactva a dorostu ve skoku o tyči a hodu diskem. Tyčku dorostenců ovládl novým osobním rekordem Kryštof Baxa, který překonal hranici 2,45m. Soutěž žáků vyhrál Matyáš Neumayer výkonem 2,10m a na druhém místě skončil Marek Ruttner, který si také udělal osobák a přeskočil 1,70m. V hodu diskem zvítězil také Kryštof Baxa výkonem 29,06m a u dorostenek zvítězila Eliška Popelová, která hodila 17,78m, na 2. místě skončila Adéla Husáková výkonem 17,36m. Mezi žáky dominovali disku na prvních třech pozicích: Jakub Daněk 24,75m, Matyáš Neumayer 23,17m a Zdeněk Štrunc 19,67m. U starších žákyň zvítězily: Eliška Dobešová 29,43m, Kateřina Čermáková 20,38m a Kristýna Prokopová 18,46m.

3) - V sobotu 13. 6. se ve Stříbře uskutečnilo Mistrovství Plzeňského a Karlovarského kraje žactva, kde se nejlépe dařilo Těmto atletům:

1. místo:

Kateřina Čermáková = skok daleký / 5,73m

Simona Nosková = 1500m / 5:28,01 min.

Tomáš Kraus = 800m / 2:25,08 min.

Prokopová, Procházková, Hezinová, Čermáková = 4x300m / 2:59,53 min.

2. místo:

Eliška Dobešová = hod diskem 0,75kg / 31,73m

Nela Procházková = 800m / 2:24,39 min.

Kateřina Čermáková = 150m / 19,31s

3. místo:

Tomáš Zeman = skok daleký / 5,72m

Kateřina Čermáková = 100m př. / 15,23s

Matyáš Neumayer = skok o tyči / 2,20m

Zeman, Štrunc, Houdek, Daněk = 4x60m / 29,53s

Medailistům srdečně gratulujeme a všem děkujeme za skvělý průběh Mistrovství!

4) - A 17. 6. proběhlo opět ve Stříbře Mistrovství Plzeňského kraje ve víceboji mladšího žactva s vloženými závody starších žáků a žákyň. Mezi mladšími žáky se nejlépe vedlo Tomáši Krausovi, který s vítězstvím v běhu na 800m / 2:27,64 min. se umístil na 9. místě. U mladších žákyň se nejlépe předvedla Adéla Matoušková, která se celkově umístila na 14. místě.

 

celkové výsledky všech závodů:

1) https://online.atletika.cz/vysledky/44660/0/2

2) https://online.atletika.cz/vysledky/44782/0/2

3) https://online.atletika.cz/vysledky/44661/0/2

4) https://online.atletika.cz/vysledky/44783/0/2

Navíc skončily i mítinky Plzeňského kraje, kterých se naši závodníci účastnily a jejichž výsledky můžete nalézt na stránkách PKAS (Plzeňského krajského atletického svazu) nabo na webu ČAS (Českého atletického svazu). Na výsledky prvního závodu Běžeckého poháru ze 14. 6. ve Stříbře si ještě budeme muset počkat. O Tomto víkendu můžete držet palce našim vícebojařům, kteří závodí na městském stadionu u nás v Plzni a poté se těště na výsledky ze soutěží družstev, které budou následovat.

Aktualizováno ( Sobota, 20 Červen 2020 12:47 )
 
Oddílový víceboj přípravek PDF Tisk Email
  
Středa, 03 Červen 2020 00:00

Dnes 3. 6. proběhl na slovanském stadionu v Plzni oddílový víceboj petřínských přípravek, minipřípravek a miniškolky. Závod navázal na úspěšný pondělní víceboj žactva v rámci projektu Spolu na startu. Celé závody proběhly v ideálním tempu a radost ze závodění byla na dětských tvářích opravdu vidět. V připraveném trojboji nějvětší bodový zisk nasbírali Tito atleti a Tyto atletky:

EleH =Ondřej Tůma, Tomáš Jung a Ondřej Novák

EleZ =Eliška Hovorková, Emma Machalek a Monika Šetlíková

EleHm =Jindřich Hasman, Martin Tůma a Jaroslav Vyhnal

EleZm =Karolína Klepačová, Tea Machalek a Ela Tatíčková

EleHmini =Václav Němeček, Oldřich Paur a Samuel Kadlec

EleZmini =Aneta Svobodová, Rozálie Vokurková a Nikol Hýblová


Gratulujeme všem soutěžícím ke krásným sportovním výkonům, trenérům a dalším činovníkům za bezchybnou organizaci.

Sledujte i nadále naše facebookové stránky, kde můžete sledovat fotky pořízené na oddílových akcích.

kompletní výsledky víceboje: https://online.atletika.cz/vysledky/44571/0/2

 
Nový začátek sezony na Petříně PDF Tisk Email
  
Úterý, 02 Červen 2020 00:00

1. 6. na Den dětí odstartovala v celé ČR atletická závodní sezona po koronavirové pandemii, což se týkalo i našeho oddílu TJ Sokol SG Plzeň - Petřín.

V rámci projektu Spolu na startu jsme uspořádali závod ve vícebojích pro starší a mladší žactvo, který se nesl ve velice přátelském duchu - rádi jsme přivítali i sportovce z jiných oddílů. Ve čtyřboji vybojovali nejvíce bodů Tito petřínští atleti:

Žci = Jakub Daněk, Tomáš Zeman a Marek Ruttner

Žky =Kateřina Čermáková, Kristýna Prokopová a Nikola Azari

Žcm = Adam Novák, Tomáš Kraus a Leonard Mastný

Žkm = Adéla Matoušková, Anna Cvalínová a Kristýna Gašparovičová

Všem atletům gratulujeme k prvním výkonům, které mnohdy naznačují slibnou sezonu a děkujeme za fair-play podporovací atmosféru vytvořenou během závodů. Za skvělou organizaci děkujeme také všem organizátorům a činovníkům zapojeným do projektu.

kompletní výsledky zde: https://online.atletika.cz/vysledky/44313/0/2

 

Dále našim atletům můžete fandit již Tuto středu, kdy své síly poměří atleti z přípravek i na blížících se soutěžích družstev nebo na Mítincích Plzeňského kraje, jejichž rozpis najdete v sekci Nadcházející akce. V Této sekci se i nadále budou objevovat další rozpisy závodů a oddílových akcí - výsledky a zhodnocení očekávejte formou článků vždy na titulní stránce po proběhnutí akce. Fota či videa z akcí se budou zobrazovat s krátkou anotací na facebookové stránce oddílu.

 

S novou sezonou se před letními prázdninami navrací i průběh tréninků do starých kolejí - tedy tréninky probíhají opět v kompletních skupinách a to ve dny a časy vypsané v sekci Tréninkové skupiny (většina skupin trénuje stejně jako před vyhlášením nouzového stavu). Nošení roušek je na dobrovolnosti, šatny a vnitřní prostory sokolovny bychom rádi, aby byly i nadále využívány co nejméně a případně ne ve velkých skupinách najednou.

 

Zdárný start nové sezony všem petřínským atletům, trenérům, činovníkům i fanouškům přeje vedení atletického oddílu TJ Sokol SG Plzeň - Petřín!


Aktualizováno ( Sobota, 06 Červen 2020 18:29 )
 
Zrušené závody a postupné uvolňování opatření PDF Tisk Email
  
Sobota, 02 Květen 2020 00:00

Přinášíme další informace týkající se našeho oddílu v nastalé situaci:

Sledujte i nadále sekci Nadcházející akce, která je rozšířena o nové akce a závody, které jsou zrušeny, ale očekáváme, že se postupně budou vymýšlet u některých akcí náhradní termíny, o kterých vás budeme v Této sekci informovat.

V rámci postupného uvolňování podmínek jsou povoleny tréninky ve větších počtech atletů - i nadále tedy pište svým trenérům, pokud máte zájem trénovat, kteří mají vaši tréninkovou skupinu na starost a Ti zájemce rozdělí do určitých skupin, které trénují během týdne. Tréninky však dále pokračují za všech hygienických opatření a bez možnosti vstupu do budovy sokolovny.

Letní příměstské tábory a soustředění zrušeny nejsou, případné informace směřujte na email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 
3. NOVÉ UPOZORNĚNÍ - situace choroby COVID-19 PDF Tisk Email
  
Pondělí, 20 Duben 2020 00:00

Přinášíme novou zprávu o trénincích pro všechny naše atlety a jejich trenéry:


Vzhledem k otevření sokolských venkovních sportovišť se pomalu začínají rozbíhat i naše atletické tréninky, které se budou konat výhradně venku na našem sportovišti na Světovaru u konečné tramvaje č.2 Nová zpráva platí pro všechny naše tréninkové skupiny a časy tréninků jsou mezi ně na jednotlivé dny rovnoměrně rozděleny. Trenér se na jednotlivé dny domluví na trénink pouze s malou skupinkou svěřenců, které ve stanoveném čase bude trénovat. Pokud máte zájem přijít na trénink, napište svému trenérovi na email či ho kontaktujte jiným způsobem (v sekci tréninkové skupiny, na časy však nehleďtě - jsou uvedené, jak byly stanoveny před nouzovým stavem) - na trénink ale budete připuštěni, až když trenér vaši účast odsouhlasí. Menší děti samozřejmě hlásí rodiče. Trenér vybírá na tréninkovou jednotku svěřence dle výkonnosti, výběru disciplíny a také dbá na to, aby se v průběhu týdne atleti co nejvíce prostřídali.

Během tréninků prosím dodržujte odstupy, přicházejte s rouškou - trenér určí, kdy je potřeba ji mít a kdy je lepší sportovat bez ní. Také zvolte dle vašich možností nejméně rizikový způsob přepravy na trénink, tedy pokud možno vynechávejte přepravu hromadnou dopravou. Všechny použité pomůcky prosíme, aby každá tréninková skupina po skončení jejich používání vydezinfikovala dostupným dezinfikačním prostředkem. Navíc do budovy mají přístup pouze trenéři či osoby jimi pověřené - prosíme tedy, abyste na tréninky již chodili převlečeni ve sportovním a věci si nechávali na tribuně (ale tak, abyste na ně při tréninku mohli dávat pozor). Trenéři za odložené věci neručí a při nedodržování některých pravidel vás mohou z tréninku vyloučit - prosíme tedy o spolupráci a dodržování ustanovení všech zůčastněných.

Všechny oddílové akce, sportovní akce a závody byly a v následujících týdnech či měsících jsou zrušeny nebo přesunuty na nové datum (sledujte sekci nadcházející akce).

 

Sportu zdar!

vedení TJ Sokola SG Plzeň - Petřín

Aktualizováno ( Pondělí, 20 Duben 2020 10:04 )
 
<< Začátek < Předchozí 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Další > Konec >>

Strana 27 z 47

Vyhledávání

Navštivte fotogalerii

Banner

Náš sponzor

Banner
Banner