TJ Sokol SG Plzeň - Petřín

2. kolo družstev Gigant 2022 PDF Tisk Email
  
Úterý, 07 Červen 2022 00:00

2. kolo Oblastního Mistrovství družstev juniorů a dorostu tří krajů se uskutečnilo v sobotu 4. 6. v Chebu. V tomto kole se nejlépe dařilo našim dorostencům, kteří po celkovém zisku 86b obsadily 2. místo. Nejvíce bodově družstvu přispěli Vojtěch Kasl, Jakub Daněk a Zdeněk Štrunc. Petřínské dorostenky se umístily na 3. místě se ziskem 92b. O největší bodový přínos se postaraly Eliška Dobešová, Kristýna Králová a Nela Procházková. Na 6. místě se za 46b umístili junioři, mezi kterými nejlépe bodovali Jan Kinkor, Jan Kocián a Adam Weber. Stejnou 6. příčku braly juniorky, kterým největší bodový zisk ve druhém kole vybojovaly Barbora Viktorová, Anna Rašková a Eliška Popelová.

A máme zde celkové vyhodnocení Oblastní soutěže družstev po dvou kolech:

Junioři se v celkové soutěži umístili na 8. místě (3. místo v kraji) s celkovým ziskem 88b.

Juniroky braly celkově 6. místo (2. v kraji) za celkový zisk 101b. Z druhého místa v kraji postupují na Mistrovství Čech družstev.

Dorostenci se umístili na celkovém 2. místě (2. v kraji) ziskem 187b. Z druhé pozice v kraji také postupují na Mistrovství Čech družstev.

Dorostenky získaly 3. místo (2. v kraji) celkovým součtem 171b. Na pomocné body postupují ze druhé příčky v kraji na Mistrovství Čech družstev.

Držíme palce všem postupujícím družstvům a děkujeme za účast našim juniorům, pro které se jednalo o konečnou soutěž, v čele s vedoucím trenérem Mgr. Janem Krausem.

výsledky 2. kola: https://online.atletika.cz/vysledky/63389/0/2

 

Vyhledávání

Navštivte fotogalerii

Banner

Náš sponzor

Banner
Banner