TJ Sokol SG Plzeň - Petřín

Zprávy z první části léta PDF Tisk Email
  
Čtvrtek, 06 Srpen 2020 00:00

Všechny zdravíme a přinášíme zprávy z červencové části letních prázdnin!

Mezi 20. - 24. červencem úspěšně proběhl první příměstský tábor našich přípravkářů pod vedením trenérů Karolíny Drápelové a Aleše Sutnara, kteří si pro nejmladší atlety připravili program v tajuplném magickém fantasy světě. Nejmladší atleti tak úspěšně utekli z temného čarodějného vězení Azkabanu a zahráli si známou kouzelnickou hru famfrpál, absolvovali návštěvu magických bytostí u mágovy věže Chlum, překonali tajuplný experiment Dr. Karla Drápela a dis. Alešky Sutnarové a nakonec objevili a uchránili živé vejce z dračího doupěte. Kromě spousty týmových dobrodružství se navíc přiučili různým atletickým dovednostem - např. zacházení se startovními bloky, sportovní chůzi, štafetovým předávkám i technice skoku do výšky. Děkujeme za další skvělý ročník příměstského tábora, který se doufejme stane tradicí! Wink

Na skvělé letní zážitky nejmladších navázala atletka Kateřina Čermáková pod vedením trenérky Mgr. Karolíny Prokopové pěkným umístěním na Mistrovství České Republiky žactva ve vícebojích v Praze Edenu 24. a 25. července = 8. místem. Kačce se v sedmiboji povedlo získat 4563b a na vedoucí závodnici v celkovém součtu ztratila pouhých 283b. Nejlépe se Kačce vedlo v dálce, kterou vyhrála a výkonem 5,84m s podporou větru +0,6 m/s je v čele republikových tabulek jako NL (National Leader).

Takový byl úspěšný červenec. V srpnu se můžete těšit na Mistrovství České republiky dospělých, které se bude konat v Plzni a shlédnout budete moct kromě zajisté skvělých výkonů také práci našich rozhodčích pod vedením garantky oddílových rozhodčí Mgr. Erny Linhartové. Dále proběhne tradiční soustředění žactva a dorostu na Šumavě, druhý příměstský tábor přípravek v Plzni a rozběhnou se i další závody běžeckého poháru v přespolních bězích. Koncem srpna se odehrají další kola závodů družstev.

Přejeme příjemnou druhou část léta! Cool

Aktualizováno ( Neděle, 23 Srpen 2020 10:02 )
 

Vyhledávání

Navštivte fotogalerii

Banner

Náš sponzor

Banner
Banner