TJ Sokol SG Plzeň - Petřín

Nový začátek sezony na Petříně PDF Tisk Email
  
Úterý, 02 Červen 2020 00:00

1. 6. na Den dětí odstartovala v celé ČR atletická závodní sezona po koronavirové pandemii, což se týkalo i našeho oddílu TJ Sokol SG Plzeň - Petřín.

V rámci projektu Spolu na startu jsme uspořádali závod ve vícebojích pro starší a mladší žactvo, který se nesl ve velice přátelském duchu - rádi jsme přivítali i sportovce z jiných oddílů. Ve čtyřboji vybojovali nejvíce bodů Tito petřínští atleti:

Žci = Jakub Daněk, Tomáš Zeman a Marek Ruttner

Žky =Kateřina Čermáková, Kristýna Prokopová a Nikola Azari

Žcm = Adam Novák, Tomáš Kraus a Leonard Mastný

Žkm = Adéla Matoušková, Anna Cvalínová a Kristýna Gašparovičová

Všem atletům gratulujeme k prvním výkonům, které mnohdy naznačují slibnou sezonu a děkujeme za fair-play podporovací atmosféru vytvořenou během závodů. Za skvělou organizaci děkujeme také všem organizátorům a činovníkům zapojeným do projektu.

kompletní výsledky zde: https://online.atletika.cz/vysledky/44313/0/2

 

Dále našim atletům můžete fandit již Tuto středu, kdy své síly poměří atleti z přípravek i na blížících se soutěžích družstev nebo na Mítincích Plzeňského kraje, jejichž rozpis najdete v sekci Nadcházející akce. V Této sekci se i nadále budou objevovat další rozpisy závodů a oddílových akcí - výsledky a zhodnocení očekávejte formou článků vždy na titulní stránce po proběhnutí akce. Fota či videa z akcí se budou zobrazovat s krátkou anotací na facebookové stránce oddílu.

 

S novou sezonou se před letními prázdninami navrací i průběh tréninků do starých kolejí - tedy tréninky probíhají opět v kompletních skupinách a to ve dny a časy vypsané v sekci Tréninkové skupiny (většina skupin trénuje stejně jako před vyhlášením nouzového stavu). Nošení roušek je na dobrovolnosti, šatny a vnitřní prostory sokolovny bychom rádi, aby byly i nadále využívány co nejméně a případně ne ve velkých skupinách najednou.

 

Zdárný start nové sezony všem petřínským atletům, trenérům, činovníkům i fanouškům přeje vedení atletického oddílu TJ Sokol SG Plzeň - Petřín!


Aktualizováno ( Sobota, 06 Červen 2020 18:29 )
 

Vyhledávání

Navštivte fotogalerii

Banner

Náš sponzor

Banner
Banner