TJ Sokol SG Plzeň - Petřín

3. NOVÉ UPOZORNĚNÍ - situace choroby COVID-19 PDF Tisk Email
  
Pondělí, 20 Duben 2020 00:00

Přinášíme novou zprávu o trénincích pro všechny naše atlety a jejich trenéry:


Vzhledem k otevření sokolských venkovních sportovišť se pomalu začínají rozbíhat i naše atletické tréninky, které se budou konat výhradně venku na našem sportovišti na Světovaru u konečné tramvaje č.2 Nová zpráva platí pro všechny naše tréninkové skupiny a časy tréninků jsou mezi ně na jednotlivé dny rovnoměrně rozděleny. Trenér se na jednotlivé dny domluví na trénink pouze s malou skupinkou svěřenců, které ve stanoveném čase bude trénovat. Pokud máte zájem přijít na trénink, napište svému trenérovi na email či ho kontaktujte jiným způsobem (v sekci tréninkové skupiny, na časy však nehleďtě - jsou uvedené, jak byly stanoveny před nouzovým stavem) - na trénink ale budete připuštěni, až když trenér vaši účast odsouhlasí. Menší děti samozřejmě hlásí rodiče. Trenér vybírá na tréninkovou jednotku svěřence dle výkonnosti, výběru disciplíny a také dbá na to, aby se v průběhu týdne atleti co nejvíce prostřídali.

Během tréninků prosím dodržujte odstupy, přicházejte s rouškou - trenér určí, kdy je potřeba ji mít a kdy je lepší sportovat bez ní. Také zvolte dle vašich možností nejméně rizikový způsob přepravy na trénink, tedy pokud možno vynechávejte přepravu hromadnou dopravou. Všechny použité pomůcky prosíme, aby každá tréninková skupina po skončení jejich používání vydezinfikovala dostupným dezinfikačním prostředkem. Navíc do budovy mají přístup pouze trenéři či osoby jimi pověřené - prosíme tedy, abyste na tréninky již chodili převlečeni ve sportovním a věci si nechávali na tribuně (ale tak, abyste na ně při tréninku mohli dávat pozor). Trenéři za odložené věci neručí a při nedodržování některých pravidel vás mohou z tréninku vyloučit - prosíme tedy o spolupráci a dodržování ustanovení všech zůčastněných.

Všechny oddílové akce, sportovní akce a závody byly a v následujících týdnech či měsících jsou zrušeny nebo přesunuty na nové datum (sledujte sekci nadcházející akce).

 

Sportu zdar!

vedení TJ Sokola SG Plzeň - Petřín

Aktualizováno ( Pondělí, 20 Duben 2020 10:04 )
 

Vyhledávání

Navštivte fotogalerii

Banner

Náš sponzor

Banner
Banner