TJ Sokol SG Plzeň - Petřín

Halové Mistrovství žactva 2020 PDF Tisk Email
  
Středa, 19 Únor 2020 00:00

V neděli 16. února Tohoto roku se v pražské hale Otakara Jandery uskutečnilo Halové Mistrovství Plzeňského kraje staršího a mladšího žactva, během kterého se našemu atletickému oddílu podařilo nasbírat několik cenných kovů.

 

Ve starším žactvu se nám dařilo především na delších tratích, kde v běhu na 800m zlato vybojovala Nela Procházková v čase 2:22,38 min. a první místo brala i Simona Nosková na trati 1500m za 5:35,13 min. Druhé a třetí místo v halové „půlce“ pak brali Marek Ruttner a Matyáš Neumayer. O další medaile se postarala Kateřina Čermáková, která byla druhá ve skoku dalekém a brala navíc dvě 3. místa za 60m překážek a 150m sprint. Další bronz nakonec připojila štafeta na 4x200m ve složení: Daněk, Ruttner, Štrunc a Houdek.

 

Dařilo se i mladšímu žactvu, ve kterém se zlato podařilo vybojovat Adamu Novákovi v běhu na 800m v čase 2:23,15 min. Hned za ním se ve stejné disciplíně umístil Tomáš Kraus. Další stříbro a bronz jsme brali ve 150m, o které se postarali Anna Cvalínová a Adam Novák. V dálce se pak třetím místem blýskl Ondřej Kugler a skvělá umístění završila výška mladších žáků, kde se o 2. místo zasloužil Albert Petřík a bronz bral Kryštof Kaftan.

 

Celkově tak na „oddílovém kontě“ máme 3 zlata, 5 stříbrných medailí a 7 bronzových umístění. Viděli jsme však i další skvělá umístění, která můžete vidět v kompletních výsledcích zde: https://online.atletika.cz/vysledky/41419. Děkujeme všem pořadatelům za skvělou organizaci halového Mistrovství. Naši atleti ukázali skvělou fromu a nyní se můžeme těšit na jistě skvělé výkony při halových MČR nebo březnových závodech našich přípravek.

 

Vyhledávání

Navštivte fotogalerii

Banner

Náš sponzor

Banner
Banner