TJ Sokol SG Plzeň - Petřín

Letní atletění Petřínských atletů PDF Tisk Email
  
Neděle, 18 Srpen 2019 00:00

Letní program petřínských atletů a atletek koncem července a začátkem srpna 2019 = Šumavské soustředění, 2 příměstské tábory a soustředění v Sušici.

Petřínští atleti nelení ani o prázdninách a tak jako každoročně se vydali na soustředění na Šumavu, tentokrát do Penzionu u dvou rysů, kde v krásné krajině nabírali fyzičku, sílu a další potřebné vlastnosti do podzimní části závodní sezóny. Celé soustředění se neslo v duchu Survival, a tak kromě atletických schopností účastníci z řad mladšího a staršího žactva a dorostu pod vedením trenérů Mgr. Karolíny Prokopové, Mgr. Jana Krause, Mgr. Lukáše Lintimera a Aleše Sutnara získali nové zkušenosti s přežitím za kterýchkoli okolností.

Dva příměstské tábory pro naše nejmladší atlety z řad přípravek se uskutečnily na domácím plzeňském stadionu, kde si vždy během pěti dnů děti osvojily základní vlastnosti u různých druhů běhů i technických disciplín. Navíc si mladí atleti formou celotáborových her vyzkoušeli netradiční atletění v džungli Jumanji a na různých kontinentech v rámci Cesty kolem světa. Celý program připravili v prvním termínu trenérky Karolína Drápelová + Lucie Adlerová a ve druhém trenéři Aleš Sutnar + Jan Vosejpka.

Rychlost, sílu i fyzickou zdatnost nabírali dorostenci a junioři na soustředění, které se odehrálo na městském atletickém stadionu v Sušici. Celé atletické soustředění proběhlo pod dozorem trenéra Mgr. Lukáše Sokola.

Přejeme všem našim atletům i trenérům úspěchy nejen v nadcházející podzimní části sezóny 2019!

videa a fotky ze soustředění a táborů jsou dostupné na oddílové stránce Fb (+ profil Karolíny Prokopové) a ve fotoalbu rajče.net (album kajanaja)

 

Vyhledávání

Navštivte fotogalerii

Banner

Náš sponzor

Banner
Banner